Emmen-West

Meubelboulevard

Tijdstip Koopzondagen

12:00 tot 17:00

Schippers Woonwereld | Binnenkijken bij: comfort en elegantie |

Onlangs nam Schippers Woonwereld een kijkje bij een tevreden klant en een prachtig huis. Mag Schippers Woonwereld ook een kijkje bij jouw interieur kijken als resultaat van jouw aankopen? Mail naar info@schipperswoonwereld.nl!

Bij binnenkomst verlicht het daglicht van de grote ramen de woonruimte waarbij een gevoel van sereniteit in het interieur ontstaat. In de woonkamer staat de flexibel opgestelde elementen bank “Kartun” in een lichtgekleurde en warme stof. De elementen bank is aangekleed met warme sierkussens en een vloerkleed Modern Venezia van het merk “De Munk”. De woonkamer straalt een charmante en moderne landelijke stijl uit. Dit nodigt uit om te relaxen en te genieten van gezellige momenten, alleen, of met vrienden en familie. 

De leefkeuken is het verlengde van de charmante en moderne landelijke stijl in de woonkamer. De natuurtinten vormen samen eenheid waarbij de rechthoekige eetkamertafel “Brick” en eetkamerstoelen “Carmen” goed to uiting komen. De eetkamertafel biedt voldoende ruimte om uitgebreid te dineren en gezellig te tafelen met het hele gezin. Daarbij voegen de eetkamerstoelen een extra vleugje verfijning toe aan de ruimte met de lichtgekleurde stof. Het geheel creëert een harmonieuze en warme uitstraling, waar je je snel thuis voelt. 

Wanneer we omhoog kijken zien we daar de unieke en ronde spiegel van onze InHome accessoires afdeling. Deze unieke spiegel bestaat uit losse ronde elementen die samen een ronde spiegel vormen. De spiegel is niet alleen functioneel, maar ook een artistiek element dat de ruimte verlevendigt en een speels accent toevoegt aan de inrichting. 

Al met al ademt dit huis een landelijke en moderne stijl, waarin comfort en elegantie hand in hand gaan.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Schippers Woonwereld? Kom langs bij Meubelboulevard Emmen of neem een kijkje op de website