Emmen-West

Meubelboulevard

Tijdstip Koopzondagen

12:00 tot 17:00

Extra badkamervoordeel bij Grando! |

Het is voor Grando Badkamers van groot belang dat u vanaf het begin geniet en de service krijgt die u wenst. Grando Badkamers Emmen heet u van harte welkom in hun showroom aan de Meubelboulevard, waar u altijd de laatste trends en innovaties op het gebied van badkamers vindt. Grando biedt u kwaliteit en topmerken. Ook deze zomer staan ze graag voor u klaar om u de nieuwste collecties te tonen. En natuurlijk geeft Grando u een advies op maat om uw droombadkamer te realiseren!

Profiteer nu van een aantrekkelijke actie! Koopt u namelijk een nieuwe badkamer dan ontvangt u 10% korting en een luxe kamado BBQ cadeau*. 

*Vraag naar de actievoorwaarden in de showroom. 

Profiteer van deze actie!

In de showroom in Emmen doet u grandioze ideeën op en komen uw woonwensen tot leven. Uiteraard nemen de badkameradviseurs uitgebreid de tijd om naar u te luisteren. Uw wensen worden vertaald naar een realistische 3D tekening: een persoonlijk advies op maat. Uw nieuwe aankoop wordt zorgvuldig geplaatst door vakkundige monteurs. Zij gaan pas weg als alles werkt. Vooraf ontvangt u uitgebreide en nauwkeurige installatietekeningen.

 

Deze actie is geldig t/m zondag 3 september 2023