Emmen-West

Meubelboulevard

Tijdstip Koopzondagen

12:00 tot 17:00

Extra voordeel bij Grando Keukens! |

Het is voor Grando Keukens van groot belang dat u vanaf het begin geniet en de service krijgt die u wenst. Grando Keukens Emmen heet u van harte welkom in hun showroom, waar u altijd de laatste trends en innovaties op het gebied van keukens vindt. Grando biedt u kwaliteit en topmerken. Ook deze zomer staan ze graag voor u klaar om u de nieuwste collecties te tonen. En natuurlijk geeft Grando u een advies op maat om uw droomkeuken te realiseren!

Profiteer nu van een aantrekkelijke actie! Koopt u namelijk een nieuwe keuken dan ontvangt u 10% korting en een luxe kamado BBQ cadeau!*

*Vraag naar de actievoorwaarden in de showroom aan de Meubelboulevard van Emmen. 

Profiteer van deze actie!

In de showroom in Emmen doet u grandioze ideeën op en komen uw woonwensen tot leven. Uiteraard nemen de adviseurs van Grando uitgebreid de tijd om naar u te luisteren. Uw wensen worden vertaald naar een realistische 3D tekening: een persoonlijk advies op maat. Uw nieuwe aankoop wordt zorgvuldig geplaatst door vakkundige monteurs. Zij gaan pas weg als alles werkt. Vooraf ontvangt u uitgebreide en nauwkeurige installatietekeningen.

 

Deze actie is geldig t/m zondag 3 september 2023