Emmen-West

Meubelboulevard

Tijdstip Koopzondagen

12:00 tot 17:00

Extra voordeel bij Grando! |

Keukens

Het is voor Grando Keukens & Badkamers van groot belang dat u vanaf het begin geniet en de service krijgt die u wenst. Grando heet u van harte welkom in de showroom in Emmen, waar u altijd de laatste trends en innovaties op het gebied van keukens vindt. Zij bieden u kwaliteit en topmerken. Ook dit najaar staan ze graag voor u klaar om u de nieuwste collecties te tonen. En natuurlijk geeft Grando u een advies op maat om uw droomkeuken te realiseren!

Profiteer nu van een aantrekkelijke actie! Koopt u namelijk een nieuwe keuken dan ontvangt u een BORA kookplaat cadeau!*

*Vraag naar de actievoorwaarden in de showroom
Deze actie is geldig t/m vrijdag 29 september 2023. 

Badkamers

Het is voor Grando Keukens & Badkamers van groot belang dat u vanaf het begin geniet en de service krijgt die u wenst. Grando heet u van harte welkom in de showroom in Emmen, waar u altijd de laatste trends en innovaties op het gebied van badkamers vindt. Zij bieden u kwaliteit en topmerken. Ook dit najaar staan ze graag voor u klaar om u de nieuwste collecties te tonen. En natuurlijk geven zij u een advies op maat om uw droombadkamer te realiseren!

Profiteer nu van een aantrekkelijke actie! Koopt u namelijk een nieuwe badkamer dan ontvangt u een Sunshower cadeau!*. 

*Vraag naar de actievoorwaarden in de showroom. 
Deze actie is geldig t/m vrijdag 29 september 2023.