Grandioze Grando Weken! - Meubelboulevard Emmen

Emmen-West

Meubelboulevard

Tijdstip Koopzondagen

12:00 tot 17:00

Grandioze Grando Weken!

Keukens

In de showroom van Grando Keukens & Bad doet u grandioze ideeën op en komen uw woonwensen tot leven. Uiteraard nemen hun adviseurs uitgebreid de tijd om naar u te luisteren. Uw wensen worden vertaald naar een realistische 3D tekening: een persoonlijk advies op maat. Uw nieuwe keuken wordt zorgvuldig geplaatst door onze vakkundige monteurs. Zij gaan pas weg als alles werkt. Vooraf ontvangt u uitgebreide en nauwkeurige installatietekeningen.

Profiteer nu van een aantrekkelijke actie! Koopt u namelijk een nieuwe keuken dan ontvangt u 15% korting + een Quooker cadeau!*

*Vraag naar de actievoorwaarden in de showroom. 

Badkamers

Het is voor Grando van groot belang dat u vanaf het begin geniet en de service krijgt die u wenst. Zij heten u van harte welkom in de showroom van Emmen, waar u altijd de laatste trends en innovaties op het gebied van badkamers vindt. Grando biedt u kwaliteit en topmerken. Ook dit najaar staan de specialisten van Grando graag voor u klaar om u de nieuwste collecties van badkamers te tonen. En natuurlijk geven ze u een advies op maat om uw droombadkamer te realiseren!

Profiteer nu van een aantrekkelijke actie! Koopt u namelijk een nieuwe badkamer dan ontvangt u 15% korting + een luxe badkamerspiegel cadeau!*. 

*Vraag naar de actievoorwaarden in de showroom. 

Let op! Deze actie is geldig t/m zondag 29 oktober 2023.