Emmen-West

Meubelboulevard

Eerst volgende koopzondag

5 februari 2023

Tijdstip Koopzondagen

12:00 tot 17:00

Kerstvoordeel bij Grando Keukens en Badkamers |

Profiteer deze decembermaand van extra veel voordeel bij Grando Keukens en Badkamers. T/m 31 december profiteert u van 15% korting op uw droomkeuken- en/of badkamer. Daarnaast ontvangt u een GRATIS Quooker of verwarmde LED-spiegel cadeau. Alles uit handen, zodat u feestelijk kan genieten.

Wat heb ik aan een Quooker?

Een Quooker is een stijlvolle toevoeging aan uw keuken. Met een Quooker heeft u binnen no-time kokend water uit de kraan. Ideaal voor het maken van bijvoorbeeld een heerlijk kopje thee, maar ook voor het koken van de aardappelen, eieren of om bijvoorbeeld snel pasta te bereiden is de Quooker een grote uitkomst.

Keukens. Koken. Genieten.

Grando levert al vanaf 1965 betaalbare en stijlvolle keukens. Zo bieden ze uitgebreide keukencollecties, te verkrijgen in verschillende stijlen, kleuren en materialen. Grando heeft altijd wel een keuken die past bij uw smaak en wensen. De keukenadviseurs van Grando staan uw graag telwoord voor een persoonlijk advies en het samenstellen van de keuken van uw dromen. Daarnaast profiteert u nu tijdelijk van een mooie aanbieding.

Kom langs in de showroom aan de Meubelboulevard van Emmen voor grandioze ideeën en inspiratie. Uw woonwensen komen hier helemaal tot leven. De keukenadviseurs van Grando Keukens en Badkamers nemen uitgebreid de tijd om te luisteren naar uw wensen. Uw wensen en woonideeën worden vertaald naar een realistische 3D-tekening en advies op maat.

Grando keukens

Wooninspiratie vindt u aan de Meubelboulevard van Emmen

De Meubelboulevard van Emmen vindt u aan de Cornelis Houtmanstraat. Met ruim 20.000 m2 en negen aangesloten winkels heeft de Meubelboulevard voor ieder budget en iedere smaak het beste aanbod en de hoogste kwaliteit. Van klassieke badkamers tot industriële meubels. De winkels aan de Meubelboulevard van Emmen beschikken over kindvriendelijke faciliteiten en hanteren variabele openingstijden. De winkels zijn ook geopend tijdens verschillende koopzondagen en feestdagen. Maandag 26 december a.s. (tweede kerstdag) en zondag 8 januari 2023 zijn de winkels ook geopend. Kom langs en ontdek het ruime woonaanbod!

Uw droomkeuken laten ontwerpen?

Een persoonlijk adviseur bij Grando helpt u bij het hele traject. Van het bespreken van wensen tot aan het ontvangen van een gevarieerde 3D-tekening. Niet tevreden? Het werk van de adviseur is pas klaar wanneer u tevreden bent.