Emmen-West

Meubelboulevard

Tijdstip Koopzondagen

12:00 tot 17:00

Keuken Kampioen: De Ibiza stijl keuken van 2023! |

Maak kennis met de trend keuken van nu, de nieuwste aanwinst van Keuken Kampioen: de Steinhaus Wegeler! Geïnspireerd op de hippe Ibiza stijl, biedt deze keuken een perfecte mix van luxe, stijl en warmte. Lees het verder in deze blog en ontdek waarom de Steinhaus Wegeler de keuken van 2023 is die voor ieder huishouden toegankelijk is!
 

Trendkeuken van nu

Het hoogglans satijn front van de Steinhaus Wegeler geeft deze keuken een eigentijdse uitstraling die direct opvalt. De glanzende afwerking zorgt voor een moderne sfeer en maakt van jouw keuken het stralende middelpunt van je huis, en wie wil dat nou niet? Daarnaast is de Ibiza stijl keuken rijkelijk uitgerust met luxe apparatuur die jouw kookervaring naar een hoger niveau tilt. Wat dacht je van de AEG kookplaat met kookveldafzuiging en de koperen spoelbak met een kraan? Dit maakt het toch een must-have voor jouw woning!

Wil jij deze parel in het echt bekijken? Kom langs in de showroom in Emmen of maak een afspraak!

Steinhaus
AEG

AEG kookplaat kookveldafzuiging: geen gedoe met afzuigkappen

Met de kookplaat- en kookveldafzuiging in de Steinhaus Wegeler zijn afzuigkappen nu echt verleden tijd. Geniet van een frisse en schone keuken terwijl je ongestoord kunt koken en heerlijke gerechten kunt bereiden. De kookdampen verdwijnen direct in je kookplaat waardoor je geen nare luchtjes meer krijgt tijdens en na het koken.

Extra opbergruimte

Als je van een opgeruimde en geordende keuken houdt, is deze keuken het helemaal voor je. Het is voorzien van ruime keukenkasten en lades, zodat je al je keukenspullen en voorraad netjes kunt opbergen. Zo behoud je altijd het overzicht in je lades en kasten en creëer je een opgeruimde keuken!

Toe aan meer inspiratie? Vraag het gratis magazine van Keuken Kampioen aan!

Werkblad Keuken Kampioen
Keuken Kampioen Werkblad
AEG Oven

Stijlvol stenen werkblad met houten tinten

Het stenen werkblad geeft een stoer accent aan de keuken, terwijl de houten tinten zorgen voor een warme, gezellige en landelijke sfeer. Deze perfecte combinatie van materialen creëert een omgeving van warmte en plezier! Nodig je gasten uit en laat ze heerlijk genieten van een hapje en een drankje aan je kookeiland, terwijl jij je favoriete gerecht staat te bereiden!

Wil jij weten wat je nieuwe Ibiza keuken gaat kosten? Bereken het direct met de budgetplanner van Keuken Kampioen.

AEG oven op de juiste hoogte voor optimaal gemak

Geen gedoe meer met bukken om je heerlijke oven gerechten uit de oven te halen. De Steinhaus Wegeler is uitgerust met een AEG oven op de juiste hoogte, zodat je comfortabel kunt bakken en braden zonder enige ongemakken. Hoe handig is dat!

Extra snel geleverd en extra scherp geprijsd

Bij Keuken Kampioen begrijpen ze dat je niet kunt wachten op je nieuwe keuken. Daarom wordt de Steinhaus Wegeler extra snel geleverd, zodat je binnen de kortste keren kunt genieten van je nieuwe keuken. En alsof dat nog niet genoeg is, is deze keuken ook nog eens extra scherp geprijsd, zodat kwaliteit voor iedereen betaalbaar blijft.