Emmen-West

Meubelboulevard

Tijdstip Koopzondagen

12:00 tot 17:00

3D-ontwerpen bij Grando

Heeft u al ideeën voor een nieuwe keuken? Of wilt u hiervoor inspiratie opdoen voor het vernieuwen van uw badkamer? Met de 3D-Tool van Grando Keukens & Badkamers kunt u spelen met ruimte, materialen, opstellingen en elementen om uw plannen te visualiseren. In de 3D-Tool is het mogelijk om binnen verschillende indelingen, elementen makkelijk heen en weer te slepen. Hierdoor kan uw droomkeuken tot leven worden gebracht. Binnen de 3D-Tool van Grando doorloop je vier stappen om uw keuken of badkamer te visualiseren. Deze stappen zijn: De opstelling kiezen, details toevoegen, apparatuur kiezen en het ontwerp bewaren.

De 3D-tool van Grando helpt bij uw keuzes

Bij het kiezen van de opstelling heeft u de mogelijk om te starten met een lege ruimte of met een voorbeeld keuken. Bij de voorbeeld keukens kunt u kiezen uit een L-opstelling, U-opstelling en andere diverse keukenopstellingen.Wanneer u de details gaat toevoegen kan er gekeken worden naar ramen, vloeren, deuren en wanden. Ook kan het materiaal van het werkblad worden bepaald en de door u gewenste grepen worden gekozen. Zelfs is het een optie om de kleur van de plinten aan te passen.

Apparatuur maakt uw keuken compleet

In een keuken is apparatuur nodig, ook deze kan u laten visualiseren in het 3D-ontwerp. Voeg apparatuur toe zoals een koelkast, fornuis of wasmachine. En decoreer de ruimte met het door u gekozen meubilair evenals verlichting. Het zou natuurlijk zonde zijn als uw 3D-keuken verloren zou gaan. Maak daarom een Grando- account aan, zodat u de 3D-keuken kan opslaan. Dit maakt het mogelijk om te allen tijde de keuken aan te passen. U kunt uw ontwerp ook afdrukken of per e-mail naar anderen versturen.

Dit liever aan een adviseur overlaten?

Dat is ook een optie bij Grando. Een persoonlijk adviseur bij Grando helpt u bij het hele traject. Van het bespreken van wensen tot aan het ontvangen van een gevarieerde 3D-tekening. Niet tevreden? Het werk van de adviseur is pas klaar wanneer u tevreden bent.