Emmen-West

Meubelboulevard

Tijdstip Koopzondagen

12:00 tot 17:00

Zo woont Nederland

Welkom in de wereld van NLwoont! Haal je hart op aan stylingtips in onze winkel aan de Meubelboulevard van Emmen, laat je bij de winkel van Schippers Woonwereld inspireren door de stijlstudio’s en maak je plannen concreet met hun interieuradviseurs. Kies voor mooie kwaliteit én prijs met onze verfrissende interieurcollecties voor de inrichting van je woon- en eetkamer. NLwoont, sinds 2020.

Modern & eigentijds

Omdat smaken verschillen, is er NLwoont. Een gevarieerde collectie meubels en accessoires voor modern en eigentijds wonen. Alle interieuritems sluiten aan bij diverse populaire woonstijlen, maar zijn net zo actueel als tijdloos. Met NLwoont laat jij trends in je inrichting terugkomen zonder dat er om de haverklap een update van je huis nodig is. Want wij weten: zo woont Nederland. Kom je inspiratie opdoen in bij de winkel van Schippers woonwereld aan de Meubelboulevard. 

Voor ieder budget

De NLwoont-collecties bestaan uit meubels en accessoires in verschillende prijsklassen. Zo kun je precies selecteren wat bij jou past. Voor welk interieuritem je ook gaat, één ding staat vast: kies je voor NLwoont, dan kies je voor items die mooi zijn qua kwaliteit én prijs.

Laat je inspireren

Voor inspiratie en deskundig advies kun je terecht bij 20 regionaal befaamde verkooppunten. Waaronder één verkooppunt in Emmen. Dankzij deze vertrouwde interieurkenners is NLwoont altijd bij jou in de buurt. Bij dit verkooppunt ontdek je welke woonstijl jou aanspreekt in inspirerende NLwoont-stijlstudio’s en maak je jouw ideeën concreet met professioneel interieuradvies. Kom langs bij Schippers Woonwereld voor een persoonlijk advies!