Emmen-West

Meubelboulevard

Tijdstip Koopzondagen

12:00 tot 17:00

Zo slaapt Nederland

Welkom in de wereld van NLslaapt. Waar je de slaapkamer uit je dromen vindt. Laat je bij Schippers Woonwereld inspireren door stijlstudio’s en maak je plannen concreet met hun specialisten in nachtrust. Kies voor kwaliteit voor een goede prijs met onze gevarieerde collectie bedden en slaapkamermeubels waarin sfeer en comfort samenkomen. NLslaapt, sinds 2020.

Gevarieerde collectie bedden

Omdat smaken verschillen, is er NLslaapt. Een gevarieerde collectie bedden, boxsprings en meubels voor je slaapkamer, zoals nachtkastjes en kledingkasten in moderne en eigentijdse stijlen. Onze slaapkamermeubels sluiten aan bij populaire interieurstijlen, maar zijn net zo actueel als tijdloos. Met NLslaapt haal je comfort en sfeer in huis en laat je trends in je slaapkamer terugkomen zonder dat er om de haverklap een update van je bed en andere slaapkamermeubels nodig is. Want wij weten: zo woont Nederland. Kom je inspiratie opdoen in de stijlstudio van NLslaapt? Bij ons vind je de slaapkamerstijl die jou bevalt.

In iedere prijsklasse

De NLslaapt-collecties bestaan uit meubels en accessoires in verschillende prijsklassen. Zo kun je precies selecteren wat bij jou past. Voor welk bed of slaapkamermeubel je ook gaat, één ding staat vast: kies je voor NLslaapt, dan kies je voor een slaapkamer die mooi is qua sfeer, comfort, kwaliteit én prijs.

Laat je inspireren

Voor inspiratie en deskundig advies over bedden en slaapkamermeubels en kun je terecht bij regionaal befaamde verkooppunten, zo ook in Emmen. Dankzij deze vertrouwde specialisten is NLslaapt altijd bij jou in de buurt. Bij deze verkooppunten ontdek je welke slaapkamerstijl jou aanspreekt in inspirerende NLslaapt-stijlstudio’s en maak je jouw ideeën concreet met professioneel advies. Kom langs bij Schippers Woonwereld en laat je inspireren!