Emmen-West

Meubelboulevard

Tijdstip Koopzondagen

12:00 tot 17:00

Betaalbaar design in huis

XOOON is een opvallend, eigenzinnig en trendy merk en biedt een totaalconcept voor je woonkamer. Een huiselijke sfeer, waar je je thuis voelt.

Het woonmerk Xooon heeft eigen design en maakt gebruik van materialen die een mix vormen tussen Young Design en pure elementen. Betaalbare designmeubelen van Xooon? De uitgebreide collectie biedt prachtige basisstukken voor ieder interieur, deze kunnen naar hartenlust worden gecombineerd én gevarieerd!

Bij Xooon kun je voor alle soorten meubels terecht, de winkel heeft een groot assortiment aan hoekbanken. Welke stijl je ook zoekt bij Xooon is het assortiment zo breed dat je jouw nieuwe zitbank met gemak kan vinden.

Weet je niet zo goed wat je smaak is? Bij Xooon geven ze ook interieuradvies. Maak een afspraak met één van de adviseurs, drink een kop koffie en ga samen op zoek naar een stijl die bij jouw huis past.

De winkel is makkelijk bereikbaar bij ons de woonboulevard en er zijn voldoende parkeerplaatsen voor de deur waar je gratis kunt parkeren.

Kom snel langs of maak een afspraak voor een exclusief interieur in je huis.

Tot snel bij Xooon!