Emmen-West

Meubelboulevard

Tijdstip Koopzondagen

12:00 tot 17:00

Würth: een breed scala aan producten

De Würth shop aan de Meubelboulevard van Emmen biedt een breed scala aan producten voor hout-, bouw-, installatie- en metaalwerkzaamheden, evenals algemene producten voor de automotive, maintenance, cargo en maritieme sectoren. Daarnaast hebben we ook een grote collectie bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Als winkel hebben we de mogelijkheid om ons productassortiment aan te passen aan de behoeften van onze klanten. Dus als u op zoek bent naar iets specifieks, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en om te vragen of we het voor u kunnen bestellen. 

Voor service en advies

Naast het verkopen van producten, bieden we bij Würth ook service en advies aan onze klanten. U kunt bij ons terecht voor advies, het testen van producten, het aanbieden van producten ter keuring, het retourneren of ter reparatie aanbieden van producten. Bovendien kunnen we u volledige productondersteuning bieden bij het uitvoeren van projecten. Dus als u advies wilt over welk product het beste geschikt is voor een specifiek project, Neem contact met ons op. Onze winkelmedewerkers helpen u graag verder.

Benieuwd wat we u te bieden hebben? Kom gerust langs in de winkel of bezoek onze website.

Wurth shop