Emmen-West

Meubelboulevard

Tijdstip Koopzondagen

12:00 tot 17:00

Grando. Koken. Baden. Genieten!

Grando Keukens | Badkamers levert al sinds 1965 betaalbaar keuken- en baddesign. Met onze uitgebreide collectie van keukens en badkamers, leverbaar in vele verschillende stijlen, materialen en kleuren, is er altijd een keuken of badkamer naar uw wens. Wij staan u graag persoonlijk te woord om uw wensen te bespreken en u te helpen bij het samenstellen van uw ideale keuken en/of badkamer. Bovendien kunt u deze periode profiteren van een aantrekkelijke actie!

Alleen tijdens de januari/februari-actie kunt u gebruik maken van aantrekkelijke deals bij aankoop van een keuken en/of badkamer. Zo ontvangt u bij aanschaf van een complete keuken nu een combi magnetron cadeau! De perfecte keukenhulpjes zijn gecombineerd in één apparaat, waardoor u van alle gemakken voorzien bent. Dit is ideaal als u graag taarten bakt, oven schotels maakt of goede pizza wilt maken, maar op een drukke dag ook wel eens een kant-en-klare maaltijd wilt opwarmen. Dan biedt de combi magnetron de perfecte uitkomst.

Ook bij de aanschaf van een badkamer profiteert u nu van een aantrekkelijke actie. Bij de aanschaf van een badkamer ontvangt u namelijk alle bad- en douchekranen cadeau!*. Maak uw badkamerdroom waar en geniet van de extra luxe die bijvoorbeeld een heerlijke regendouche biedt.

Op onze website en in onze showroom doet u grandioze ideeën én inspiratie op en komen uw woonwensen tot leven. Uiteraard nemen onze vakkundige adviseurs uitgebreid de tijd om naar u te luisteren. Bovendien worden uw wensen naar een realistische 3D-tekening vertaald, met een advies op maat.

Laat u inspireren! Vraag het gratis Grando Inspiratie Magazine aan op grando.nl, boordevol stijltips en trends of kom snel naar een van de showrooms van Grando Keukens | Badkamers. Op grando.nl vindt u de voor u dichtstbijzijnde vestiging.

*Vraag naar de actievoorwaarden in de showroom.