Emmen-West

Meubelboulevard

Tijdstip Koopzondagen

12:00 tot 17:00

Grando. Koken. Baden. Genieten!

Grando Keukens | Badkamers levert al sinds 1965 betaalbaar keuken- en baddesign. Met onze uitgebreide collectie van keukens en badkamers, leverbaar in vele verschillende stijlen, materialen en kleuren, is er altijd een keuken of badkamer naar uw wens.

In de showrooms van Grando Keukens | Badkamers vindt u altijd de laatste trends en innovaties op het gebied van keukens en badkamers. We staan dan ook graag voor u klaar om u de nieuwste collecties te tonen. En natuurlijk geven wij u een advies op maat om uw droomkeuken en/of -badkamer te realiseren!

Bezoekt u deze maand onze showroom, dan kunt u ook nog eens profiteren van aantrekkelijke deals bij de aankoop van een keuken en/of badkamer. Zo ontvangt u deze maand bij aankoop van een keuken een luxe Bosch vaatwasser cadeau. Geniet van een extra droge vaat dankzij de extra droog functie. De flex-korven bieden u een praktische oplossing voor het eenvoudig inruimen van uw vaatwasser. Zo maken we uw dagelijks leven gemakkelijker.

Bij de aanschaf van een badkamer ontvangt u een compleet toilet cadeau!* Dit is inclusief tegels en fontein! Zo geniet u niet alleen van een nieuwe badkamer, maar ook van een geheel vernieuwde toiletruimte.

In onze showroom doet u grandioze ideeën én inspiratie op en komen uw woonwensen tot leven. Uiteraard nemen onze vakkundige adviseurs uitgebreid de tijd om naar u te luisteren. Bovendien worden uw wensen naar een realistische 3D-tekening vertaald, met een advies op maat.

SOCIAL_KB

Laat u inspireren! Vraag het gratis Grando Inspiratie Magazine aan op grando.nl, boordevol stijltips en trends of kom snel naar een van de showrooms van Grando Keukens | Badkamers. Op grando.nl vindt u de vestiging in Emmen.

*Vraag naar de actievoorwaarden in de showroom.