Emmen-West

Meubelboulevard

Tijdstip Koopzondagen

12:00 tot 17:00

Grando maandactie april!

Grando Keukens levert al sinds 1965 betaalbaar keuken- en baddesign. Met onze uitgebreide collectie keukens en badkamers, leverbaar in vele verschillende stijlen, materialen en kleuren, is er altijd een keuken of badkamer naar uw wens. Wij staan u graag persoonlijk te woord om uw wensen te bespreken en u te helpen bij het samenstellen van uw ideale keuken en/of badkamer. Bovendien kunt u deze maand profiteren van een aantrekkelijke actie!

Alleen tijdens deze maandactie kunt u gebruik maken van aantrekkelijke deals bij aankoop van een keuken en/of badkamer. Zo ontvangt u nu tijdelijk een Bora kookplaat cadeau bij aankoop van een complete keuken*. Deze kookplaat met afzuiging is dé nieuwste trend in keukenland. Geen grote afzuigkap meer boven je hoofd, maar een handige 2-in-1 kookplaat. Op deze manier zorgt een kookplaat voor het koken én de afzuiging.

Ook bij de aanschaf van een badkamer ontvangt u een verwarmde luxe spiegel cadeau!*. Maak uw badkamerdroom waar en geniet van de extra luxe van een spiegel. Het zorgt voor extra comfort, doordat u nooit meer last heeft van condens op uw spiegel.

In onze showroom doet u grandioze ideeën én inspiratie op en komen uw woonwensen tot leven. Uiteraard nemen onze vakkundige adviseurs uitgebreid de tijd om naar u te luisteren. Bovendien worden uw wensen naar een realistische 3D-tekening vertaald, met een advies op maat.

*Vraag naar de actievoorwaarden in de showroom.