Emmen-West

Meubelboulevard

Tijdstip Koopzondagen

12:00 tot 17:00

Keuken Kampioen: warm natuurlijke keukens |

Bij het bepalen van de keukenstijl speelt de materiaalkeuze een belangrijke rol. Een keuken dat gemaakt is van natuurlijke materialen zorgt al snel voor een warme sfeer in huis. Warmte en gezelligheid staan vaak op de wensenlijst voor een nieuwe keuken. De warme natuurlijke keuken is niet voor niets een van de belangrijkste trends van 2023 geworden! We lichten het graag in deze blog voor u uit.

Hout combineren met kleur

Houten fronten of een houten werkblad, het kan allemaal. Hout kan erg goed gecombineerd worden met andere materialen en kleuren. Zwart, wit en grijs zijn de kleuren waar een houten keuken vaak mee wordt gecombineerd. Tegenwoordig zien we steeds meer kleurvariatie voorbij komen, denk maar aan een groene keuken met een houten werkblad. Prachtig! We merken dat mensen vaak wat voorzichtig zijn bij het kiezen van kleur. Dit terwijl zelfs het ‘hardste zwart’ met de juiste combinatie hout gelijk warm aanvoelt. Had u dit verwacht? Een houten keuken samen met wit ziet u veel terug in klassieke, moderne maar ook landelijke keukens.

Keuken Kampioen

Landelijke keuken

De landelijke keuken blijft altijd wel in de top staan wanneer we het hebben over een sfeervolle warme keuken met natuurlijke materialen. Een landelijke keuken is geïnspireerd op de boerderijen van vroeger door de mix van natuurlijke materialen. Het is het hart van de woning en u voelt zich hier meteen thuis. Hout met zichtbare nerven is een veelgebruikt materiaal in landelijke keukens. Daarnaast wordt er veel gebruikgemaakt van de materialen steen, staal en leer. Om het plaatje compleet te maken is de keuze voor warme aardetinten zoals bruin, beige en groen een mooie aanvulling om een warme keuken te creëren.

Houten elementen in de keuken

Heeft u een moderne of industriële keuken en zou u wel wat meer warmte toe willen voegen om een warm natuurlijke keuken te creëren? Houten elementen is de tip! Zo zou je wandplanken aan de muur kunnen bevestigen en deze decoreren met een plantje en wat persoonlijke items. Ook andere houten wanddecoratie en accessoires zijn natuurlijk mogelijk. Plaats houten barkrukken aan de bar of kies voor een eettafel met een houten blad. Een warme keukenstijl past perfect bij een huiselijke sfeer en gezelligheid!

Kom langs in een van onze showroom aan de Cornelis Houtmanstraat

Is een warm natuurlijke keuken iets voor u? Of wilt u kijken hoe hout nog meer gecombineerd kan worden in een keuken? Maak dan gezellig een afspraak bij de winkel aan de Meubelboulevard. Onze keukenadviseurs laten u graag alle mogelijkheden zien. Graag eerst zelf nog wat keukeninspiratie opdoen? Vraag dan het gratis magazine aan. Een magazine vol met de laatste keukentrends!