Emmen-West

Meubelboulevard

Tijdstip Koopzondagen

12:00 tot 17:00

Het werkblad is een heel belangrijk onderdeel van een keuken. Met een werkblad zet je namelijk de toon! Keuken Kampioen heeft werkbladen in alle soorten en maten, variërend in materiaal, kleur en dikte. Hiervoor vinden hun klanten altijd het werkblad dat geheel bij zijn of haar wensen past. En tijdens de actie Werkblad Cadeau* krijg je hem dus nog cadeau ook! 

*Deze aanbieding is geldig t/m zondag 26 november 2023. 

Over Keuken Kampioen

Bij Keuken Kampioen hebben ze inmiddels al ruim 25 jaar ervaring. Ze begrijpen dat veel mensen kiezen voor strakke keukens, maar dat dit niet voor iedereen geldt. Iedereen heeft zijn eigen smaak, en daar hoort ook een eigen keuken bij. De adviseurs van Keuken Kampioen staan klaar om klanten te helpen bij het realiseren van hun droomkeuken. Van kleur, materiaal en opstelling tot apparatuur, zorgt Keuken Kampioen ervoor dat de keuken past binnen de ruimte en het budget van de klant, en dat deze helemaal naar de smaak van de klant is.

Wist je dat Keuken Kampioen de keukens in hun eigen fabriek maakt? Dit maakt hen uiterst flexibel. Als klanten toch liever een aanpassing in kleur of dikte willen, is dat geen probleem. De keukens worden met vakmanschap en precisie in Duitsland gemaakt, waardoor ze zorgen voor de beste kwaliteit en degelijkheid van de keukens. De showroom van Keuken Kampioen Emmen vind je aan de Cornelis Houtmanstraat 41b, bij Meubelboulevard Emmen!