Emmen-West

Meubelboulevard

Tijdstip Koopzondagen

12:00 tot 17:00

BORA inductiekookplaat t.w.v. € 2.336,- cadeau bij Keuken Kampioen

Bij Keuken Kampioen begrijpen wij precies wat Nederland nodig heeft. Dat maakt ons de nummer 1 in keukens. Momenteel is er veel vraag  naar zowel zuinige als mooie kookoplossingen en daar spelen wij natuurlijk op in! Dat maakt ons dé Keuken Kampioen. Daarom krijg je op dit moment bij aankoop van een keuken een gratis BORA GP4U inductiekookplaat met kookveldafzuiging ter waarde van € 2.336,- cadeau! 

Op de actiepagina vind u onder andere de actievoorwaarden en kan u gemakkelijk zelf een afspraak maken!

*De actie loopt tot en met 10 maart 2024.

Over Keuken Kampioen

Bij Keuken Kampioen hebben ze inmiddels al ruim 25 jaar ervaring. Ze begrijpen dat veel mensen kiezen voor strakke keukens, maar dat dit niet voor iedereen geldt. Iedereen heeft zijn eigen smaak, en daar hoort ook een eigen keuken bij. De adviseurs van Keuken Kampioen staan klaar om klanten te helpen bij het realiseren van hun droomkeuken. Van kleur, materiaal en opstelling tot apparatuur, zorgt Keuken Kampioen ervoor dat de keuken past binnen de ruimte en het budget van de klant, en dat deze helemaal naar de smaak van de klant is.

Wist je dat Keuken Kampioen de keukens in hun eigen fabriek maakt? Dit maakt hen uiterst flexibel. Als klanten toch liever een aanpassing in kleur of dikte willen, is dat geen probleem. De keukens worden met vakmanschap en precisie in Duitsland gemaakt, waardoor ze zorgen voor de beste kwaliteit en degelijkheid van de keukens. De showroom van Keuken Kampioen Emmen vind je aan de Cornelis Houtmanstraat 41b, bij Meubelboulevard Emmen!