Emmen-West

Meubelboulevard

Tijdstip Koopzondagen

12:00 tot 17:00

Pinksteractie | Grando. Koken. Baden. Genieten!

Grando. Koken. Baden. Genieten!

Grando Keukens | Badkamers levert al sinds 1965 betaalbaar keuken- en baddesign. Met onze uitgebreide collectie van keukens en badkamers, leverbaar in vele verschillende stijlen, materialen en kleuren, is er altijd een keuken of badkamer naar uw wens. Wij staan u graag persoonlijk te woord om uw wensen te bespreken en u te helpen bij het samenstellen van uw ideale keuken en/of badkamer. Bovendien kunt u deze maand profiteren van een aantrekkelijke actie!

Alleen tijdens de Pinksteractie kunt u gebruik maken van aantrekkelijke deals bij aankoop van een keuken en/of badkamer. Zo profiteert u van 10% korting en ontvangt u ook nog eens Bora kookplaat cadeau*. Deze kookplaat met afzuiging is dé nieuwste trend in keukenland. Geen grote afzuigkap meer boven je hoofd, maar een handige 2-in-1 kookplaat. Op deze manier zorgt een kookplaat voor het koken én de afzuiging.

Ook bij de aanschaf van een badkamer profiteert u van 10% korting en ontvangt u een luxe spiegel cadeau!*. Maak uw badkamerdroom waar en geniet van de extra luxe van een badkamerspiegel.

Op onze website en in onze showroom doet u grandioze ideeën én inspiratie op en komen uw woonwensen tot leven. Uiteraard nemen onze vakkundige adviseurs uitgebreid de tijd om naar u te luisteren. Bovendien worden uw wensen naar een realistische 3D-tekening vertaald, met een advies op maat.

Laat u inspireren! Vraag het gratis Grando Inspiratie Magazine aan op grando.nl, boordevol stijltips en trends of kom snel naar een van de showrooms van Grando Keukens | Badkamers. 

*Vraag naar de actievoorwaarden in de showroom in Emmen.

pinksteractie keuken badkamer grando