Emmen-West

Meubelboulevard

Tijdstip Koopzondagen

12:00 tot 17:00

Würth komt naar Emmen

Groot nieuws aan de Meubelboulevard. Op 1 november a.s. opent Würth Nederland B.V. een shop aan de Cornelis Houtmanstraat 49. Dé specialist in montage-en bevestigingsmateriaal. ”Würth is met meer dan 39.000 klanten en 125.000 producten, waarvan 23.000 producten in Nederland direct uit de voorraad leverbaar zijn, één van de toonaangevende handelsondernemingen voor bevestigings- en montagematerialen in Nederland.”

Over de Würth shop

Als extra service voor haar klanten beschikt Würth over 38 zogenaamde shops. Waaronder straks een shop aan de Meubelboulevard in Emmen. De shop is een verkoopmodule wat in 2006 door Würth is geïntroduceerd. Met deze shop krijgen klanten van Würth de mogelijkheid om producten die snel nodig zijn, direct en efficiënt en uit voorraad aan te schaffen. Met een assortiment van ruim 5.000 producten beschikt de shop over alles wat je nodig hebt op het gebied van montage-en bevestigingsmateriaal. Handgereedschap, bouwproducten, brandbeveiliging en nog veel meer. Naast een verkooppunt dient deze shop ook als extra servicepunt voor klanten.

Feestelijke opening

Wij heten Würth van harte welkom aan de Meubelboulevard in Emmen. Om de komst van de shop te vieren vindt er op woensdag 9 november a.s. tussen 16.00 uur – 20.00 uur een feestelijke opening plaats. Je bent van harte welkom om in de nieuwe shop van Würth te komen bekijken. Ontdek het uitgebreide assortiment in gereedschappen, bevestigingsmaterialen, werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en nog vele andere artikelen. Tijdens deze feestelijke opening heeft Würth verschillende acties, demo’s en kan je de shop bekijken onder genot van een heerlijke barbecue en een drankje. Wij zijn verheugd om Würth te verwelkomen aan de Meubelboulevard. Wil je bij deze opening aanwezig zijn? Meld je aan op wurth.nl.

Over de Meubelboulevard

De Meubelboulevard van Emmen bevindt zich aan de Cornelis Houtmanstraat. Met ruim 20.000 m2 aan winkelplezier, heeft de Meubelboulevard een passend aanbod voor ieder budget en iedere smaak. Van meubels tot luxe badkamers, van keukens tot verlichting en van vloeren tot kunst en decoratie. En vanaf 9 november a.s. dus een mooie toeging met een specialist in montage-en bevestigingsmateriaal. Al onze aangesloten winkels beschikken over kindvriendelijke faciliteiten en hebben variabele openingstijden. Op 6 en 20 november a.s. zijn de winkels ook geopend op zondag (12.00 – 17.00 uur). Kom langs en bekijk het talloze aanbod!

Wurth